glaslodret2
creamwater2
Cream's historie

Hej jeg hedder Cream.. tror jeg nok, for jeg bliver sommetider også kaldt Coco. Og minimus og lille loppe og bøllefrø og skattepige.. så det kan være svært ;)

Jeg er nu et helt år, og jeg hedder Petheaven Cocoa Cream på min fødselsattest. Jeg er en chokoladefarvet Orientalsk Korthårs kat og jeg er født d 15 januar 2008 i Linå ved Silkeborg hos Mette og Jimmy og en masse rare misser og jeg har en bror der hedder Chocolate Chip, der stadig bor hjemme. Jeg er mere flysk, så jeg flyttede til Amager og storbyen, da jeg var næsten voksen og 16 uger gammel.

Her bor min morfar Zutti, og han er vældig rar at holde sig til. Han lader nogen gange som om han bliver sur, når jeg hopper for meget på ham og forstyrrer hans søvn, men han holder alt for meget af mig til at gøre mig noget, det har jeg fundet ud af for længst. Her bor også to tobenede, Ann og Preben. Da jeg var yngre prøvede jeg at sutte på morfars mave når jeg ikke prøvede at tæve ham. Det med at sutte er jeg vokset fra og der kom heller ikke noget ud af morfar. Han duede ikke rigtig til det dér, selv om han er flink. Så nu nøjes jeg med at tæve ham en lille smule. Man er jo blevet voksen..

Her boede også en gammel dame med blå øjne. Hun var lidt sur engang imellem, og hun kunne godt finde på at hvæse, hvis jeg f.eks. ville lege med hendes hale. Hun ikke mente det så slemt, hun slikkede mig osse i nakken og sådan noget, og af og til legede vi lidt og puttede sammen. Gamle tante Ditte forsvandt for nogle måneder siden, og jeg savner hende lidt, når morfar ikke gider putte eller lege. Ann siger at der kommer en ny med blå øjne, en lille ung en, der kan lege. Det lyder sjovt!

Her er udmærket mad og jeg er vokset i rekordtempo. I en periode lidt for meget..:/ Her er masser af legetøj, som jeg tæver, men det bedste var roserne på altanen i sommer. Jeg plukkede bladene af og sådan et blad er dejligt legetøj. Der var også en slags busk, der fik bær, dem hentede jeg med ind i stuen. Det er de nu ikke så glade for, noget med at det bliver snasket, når jeg møver dem ned i tæppet. Altså! De sidste mange måneder har der været helt koldt derude, når der har været åbent, og blomsterne er slet ikke spændende mere. De kalder det vinter. Det synes jeg er dumt, det kunne de godt lade være med og tage og åbne for varmen.

Jeg sover i arm med morfar og osse med min nye menneskemor. Jeg har ellers ikke så meget tid til det dér kæleri endnu. Menneskemor siger, at jeg har krudt i bagdelen. Men det kommer nok, jeg har tiden for mig :) til gengæld elsker jeg små dimser, og jeg hugger dem, hvis jeg kan. Som regel finder de dem nu igen, men så var det sjovt så længe. De kalder mig en lille tyv, men jeg kan høre at de godt ka' li' mig alligevel :)

Jeg snakker en masse, og selv om de siger at jeg ikke har en ordentlig orientaler-stemme, så kan jeg rigtig mange lyde :)

Jeg har haft lidt vrøvl med mit tandkød, så menneskemor har fundet på at hun børster mine tænder. Det er jeg ikke såå vild med, men efterhånden tager jeg det roligt - så er det hurtigere overstået, nemlig!

Nå, nu har jeg ikke tid til at snakke mere.

Nedenunder kan du se nogle billeder af mig. Jeg er ikke så gammel endnu, så der kommer nok nogle flere eller nogle andre efterhånden ;)

Kærlig hilsen fra Cream..

item1a1a1a1a1a1a1a
Til toppen af
blomsttopsiamis
Creamy's billedgalleri
Til toppen af