glaslodret2
item1a1a1a1a1a1a1a
Til toppen af
blomsttopsiamis
Cloneofullvi66mdr2
Ullvi's historie

Skuld Ullvi er født d 2 november 2008, i katteriet Skuld, lige udenfor Odense.

 

Hun er en vidunderligt smuk lille krudtugle af en blåmasket siameser. Hun har desværre startet sin tilværelse her med en del sygdom, bl.a. en infektion i øjne og øvre luftveje, der gik i øret, og bekymrede os en del i et stykke tid. Hendes tandskifte har også været hårdere ved hende er jeg har set det før. Men lille Ulli-mus er ukuelig. Hun er nu på vej mod 7 måneder og ved at have overvundet det hele, og hun har fuld fart fremad; hun er en turbo-killing af rang, der altid er travlt beskæftiget, når hun ikke lige sover eller kigger på folke- og dyreliv fra altanen. Hun leger selv Cream, der dog kun er 9 måneder ældre, helt i bro - hvorefter hun fortsætter på egen hånd med diverse legetøj.

Ligesom Cream elsker Ullvi bare sin altan, og sov gerne derude. Men ellers sover hun helst i arm med onkel Zutti, der som før tog den nye lille pige under sine vinger. Ullvi er Zut's trofaste følgesvend, helst lige ved siden af - eller ovenpå ham *g*.

Hun er en sød og glad lille spindemaskine, livlig og kærlig og nysgerrig og snakkende - en rigtig siameserpige :) Og når det værste krudt er ude af bagdelen, tror jeg hun bliver en rigtig putte-pige.

Med tiden, når hendes personlighed udfolder sig, vil jeg kunne skrive mere om dette smukke lille væsen, der allerede har betaget os dybt.

Ullvi's billedgalleri