glaslodret2
Zutti's billedgalleri
Zut's historie
zutwater2

Kazuki von Krolock er en chokoladefarvet hankastrat af racen orientalsk korthår. Det kan man populært sige er en ensfarvet siameser. Zuttis mor og søskende er siamesere, men Zut har ikke maske og har grønne øjne. Varianten kaldes også havanna.

Zutti er født i Braunsweig i Tyskland d 23 februar 2004, og blev hentet til Danmark af sin første ejer Mette Mejdahl (DK Petheaven), der havde søgt og ledt efter en kat som ham længe. Hun fik lov at bruge ham i avl, og Zut er far til et dejligt kuld bestående af to sorte drenge og en chokolade pige. Denne pige, Aisha, skulle gerne føre familien videre hos Mette.

Desværre for Mette kunne Zutti ikke rigtig finde sig tilrette efter at være blevet kastrat, han havde brug for et hjem med et mindre kattehold og uden andre hankatte.

I november 2007 flyttede han derfor hjem til os, hvor vores gamle siameser Ditte var helt utrøstelig, hun savnede en anden kat i sin verden efter hendes søster var død. Så vi besluttede at prøve at plante Zut om fra det jyske til Amagers muld.

Zut er den sødeste blideste lille mand. Han er underligt nok vores afdøde siameser Donna op ad dage, han har samme på en gang afhængige og krævende sind. Han er blevet min nye følgesvend, han sover i min benende og selv om han ikke er en skødekat, så kommer han mange gange på en dag for at få kontakt, for at nusse eller for at lege.

Han følger en på toilettet, hvor han ruller rundt på fliserne og skal nusses på maven. Han vimser op på det køkkenbord, hvor kattene har adgang og skal gennemnusses. Han ælter ens arm til plukfisk med et saligt udtryk, hvis han får lov, og vasker gerne en omsorgsfuldt (og en smule hårdhændet), hvor han nu kan komme til. Han elsker at jagte legetøj, der sniger sig væk fra ham i snor og kan gå i selvsving af kælenhed og spinde i dobbelt takt.

Han har sine faste pligter med at holde øje med skader og duer på græsplænen (ih, hvor de bliver gnækket af!) og holde øje med biler på parkeringspladsen. Tror han ville blive en glimrende parkeringsvagt ;)

Om sommeren er altanen er yndlingssted at holde øje og få frisk luft, men som andre af sin race er han ikke nogen fan af køligt vejr og regn, så det er klart en sommerfornøjelse ;)

Zutti er foderallergiker, så han har været igennem nogle drøje omgange, indtil jeg nu er sikker på, at det er det fiskemel og -olie der bruges i meget kattemad, der er synderen. Desuden har han et problem med lammekød. Efter jeg har fået det fjernet fra hans mad, har han det fint med allergien.

Zut er vadet ind i vores hjerter med store træsko på, og vi er dybt taknemmelige for at måtte dele livet med denne smukke kat med det søde sind.

Tusind tak til Mette og Jimmy for at overlade os denne skat, jeg ved at det ikke var nemt for jer..

item1a1a1a1a1a1a1a
Til toppen af
blomsttopsiamis
Til toppen af