glaslodret2

Originalteksten på engelsk kan findes på Chuwy's hjemmeside og er oversat af Ann Rudbeck med hans tilladelse.

skytte2
skorpio2
vaegt2
Ann 2006
Ann 2006
Ann 2006

Skytten

 

Planet: Jupiter ---- 22 november - 21 december

 

Skyttekatten regerer verden - eller det mener den i hvert fald selv. Dit hjem er deres rige. Faktisk tror skyttekatten at verden ender ved grænsen til dens ejendom, så hele verden er dens. Skyttekatten bestemmer over det hele. Men ikke med svig eller snyd. Aldrig nogensinde.

Skyttekattens ansigt viser kun ligefrem ærlighed og en instinktiv selvsikkerhed. Skytten er en lederkat. Kunne nogen finde på at sige noget andet? Det ville overraske skyttekatten. Adræt, nysgerrig, venlig; der er ingen ondskab i dem. "Jagtede de andre katte? Hva'!? Jeg legede bare!"

Om natten vil de som under indflydelse af deres symbol bueskytten styre direkte efter din seng, pote rundt i dynen på jagt efter dine ben, for at kaste sig ned og falde til ro for natten. Der er ikke noget med at dreje rundt om sig selv tre gange her. Skyttekatte er beslutsomme. De udøver den perfekte vægt og varme mod dine ben, fordi de holder sig i form. De motionerer hver dag - selv om det bare er ved at jagte deres egen hale.

Skyttekatten ser du altid ved hoveddøren, hvor den venter på, at du kommer hjem. En skytte har mange venner, fordi den er loyal og en sand ven. Alle elsker de selskabelige skyttekatte.

 

Kommer godt ud af det med: tvillingerne, vægten, vædderen, vandbæreren

Skorpionen

 

Planet: Pluto ---- 23 oktober - 21 november

 

Skorpionkatte er vidunderlige! Glem alt om deres stikkende symbol og at deres styrende planet Pluto styrer underverdenen.

Skorpionkatte er varme og blide. De er hengivne og trofaste. Ikke for ingenting findes de stærkest lysende stjerner i dyrekredsen i skorpionen. Hvis vore liv formes af de stjerner vi fødes under, er skorpionerne sandsynligvis de mest strålende, glitrende personligheder på jorden.

Tegnet styrer også reproduktionen og nogle skorpionkatte tager dette meget alvorligt. Men de har en tendens til jalousi. Hvis du ser en kat, der skuler og tæller hvert klap du giver til de andre katte i hjemmet, så kan den skulende fyr med de grønne øjne kun være en skorpion. Men loyal - en loyal ven. Skorpionkatten ville gå tusind kilometer for at finde dig igen hvis du flyttede, for skorpionkatten vil blive sammen med dig gennem tykt og tyndt.

Alkymisterne troede på, at når solen stod i skorpionens tegn kunne man forvandle jern til guld. Selv i de ældste tider blev skorpioner anset for at være det pure guld.

 

Kommer godt ud af det med: tyren, fisken, stenbukken,jomfruen, krebsen

Vægten

 

Planet: Venus ---- 23 september - 22 oktober

 

Hvis du vil have en ægte levende teddybjørn der kan sove gemt i dine arme om natten, så vælg en vægtkat.

Vægtkattens søde og kærlige natur er formet af dens styrende planet, Venus. Venskabelig, kærlig og hyggelig om natten, vågen og opvakt om dagen.

Vægtkattens afbancerede personlighed kommer fra dens astrologiske symbol, vægtskålene. Den højt intelligente vægtkat vil dele dine interesser ved at sidde på den avis du læser i eller "skrive" med den blyant du bruger - eller "hjælpe" dig med din mad. Vægtkatte praktiserer stærk øjenkontakt. Måske ser du faktisk aldrig din vægtkats ryg, fordi den altid vender ansigtet mod dig, ser direkte på dig og fortæller alverden med sine store, udtryksfulde øjne.

Venus giver disse katte en meget blød, hviskende stemme men afbalancerer det med den højeste spinden i dyrekredsen.

Vægtkatte elsker musik og de elsker blomster. At høre deres favoritmusik i TV eller radio får dem som regel til at komme farende, for så at dumpe ned på et ledigt skød og lytte tilfreds. Og deres kærlighed til blomster? Vægtkatten sidder også på dem...

 

Kommer godt ud af det med: tvillingerne, vandbæreren, løven, skytten, vædderen

Efterår
item1a1a1a1a1a1a1a
Til toppen af
blomsttopsiamis
Til toppen af