glaslodret2

Originalteksten på engelsk kan findes på Chuwy's hjemmeside og er oversat af Ann Rudbeck med hans tilladelse.

tvilling2
Ann 2006

Tvillingerne

 

Planet: Merkur ----- 21 maj - 20 juni

 

Kæle, kæle, kæle. Spinde, spinde, spiiinde. Du og dit pelsbundt nyder et rart øjeblik sammen. Men så pludselig - ups! Tilsyneladende uden grund sætter din darling kløerne i dig - for lige derefter at falde til ro igen, folde poterne ind under sig og kigge kærligt ind i ansigtet på dig. Spinde, spinde, spinde igen. Hvordan kan sådan et sødt ansigt have så skarpe kløer? Det er ikke personligt ment. Du er simpelthen bedstevenner med tvillingernes dobbeltnatur; styret af Merkur og kviksølvagtig som det tilknyttede metal.

Tvillingerne styrer arme og hænder, derfor "ups" oplevelsen.

De er impulsive, hengivne og intelligente. Dobbelt så kvikke som andre. Faktisk er tvillingekatten meget klog. Hvem åbner soveværelsesdøren ved at hænge i håndtaget og så give et drej? Tvillingkatten. Hvem kender klokken så du ikke behøver at vækkeur om morgenen? Tvillingkatten. Hvem kan tænde for telefonsvareren ved at træde på de rigtige knapper? Tvillingkatten. Hvem svarer altid når du taler til den? Tvillingkatten. Disse katte elsker at kommunikere, elsker at snakke - eller at tie stille. Dobbelthed, husker du nok?

Hvis du bor sammen med en tvillingkat er du dobbelt heldig. Du fik to katte for en kats pris.

 

Kommer godt ud af det med: vædderen, vandbæreren, løven, skytten, vægten.

tyr2
Ann 2006

Tyren

 

Planet: Venus ---- 20 april - 20 maj

 

Hvem er det der maser morgenfruerne, tæt puttet ind til Moder Jord, liggende i en solstråle? Tyren! Jordbundne og uprætentiøse tyr. Tyrekatte ruller sig glædestrålende i grus og jord i indkørsler og landeveje - og kommer hjem med glasstøv i pelsen og ryster stumper af jordens overflade ud på dit gulvtæppe.

Tyre, der er de psykisk stærkeste i dyrekredsen, er også venlige og blide. Faktisk vil tyrekatten træde væk fra en skål med fløde, hvis et mere aggressivt hovede maser sig frem for at drikke først. Dette er ikke et tegn på frygtsomhed. Tvært imod, den selvsikre tyrekat har ikke brug for at demonstrere styrke. Den ved, at den med et sving med poten kan vise alle rivaler den venlige kæmpes styrke. Tyrekatten er et særpræget mix af tyrens styrke og det søde sind som kommer fra den styrende planet Venus.

Da tyren styrer hals og strube er tyrekattens hjem fyldt med spinden. Faktisk kan man ofte finde disse katte med sine ører - man hører dem før man ser dem. Deres store skikkelser ligger presset ind i noget småt og hyggeligt og deres høje spinden afbrydes af og til af et snork eller et snøft mens de sover de uskyldiges søvn - eller måske de dovnes...

 

Kommer godt ud af det med: skorpionen, jomfruen, stenbukken, fisken, krebsen.

vaedder2
Ann 2006

Vædderen

 

Planet: Mars ---- 21 marts - 19 april

 

Man kan altid kende vædderkatte på hakkene i deres ører og arrene på deres næser.

Som deres astrologiske symbol vædderen kaster disse katte sig ud i tingene med hovedet forrest. Nysgerrige vædderkat, stædigt vedholdende vædderkat, den første hvor som helst. Dette er ikke bangebukse, hvad deres ar og skrammer viser. De er kattenes opdagelsesrejsende, vædderkatte er naturlige ledere, altid de første til at undersøge nye muligheder. Det er skæbnen for vædderen som det første tegn i dyrekredsen og symbolet for begyndelse.

Det frembrusende kuglelyn med pels på, der farer gennem dine stuer - tilsyneladende uden grund - er sandsynligvis en vædderkat under indflydelse af sin styrende planet Mars, der fremkalder rå, utæmmelig energi.

Og som vædderen kommunikerer disse katte ved at stange deres hovede mod dig. "Godmorgen" (stange, stange) "Jeg er sulten" (stange, stange) "Åh, har du været væk?" (stange, stange) "Godnat" (stange, stange).

Hvis du om morgenen hører låget på beholderen med kattemad åbnes og lukke "af sig selv" (stange, stange), er det bare din klar-dig-selv og prøv-selv-først vædderkat der har opdaget hvordan man åbner pakken ved bogstaveligt talt at bruge hovedet.

Hvis du ser en kæk kat komme gående, med et perfekt formet edderkoppespind tværs over ansigtet, er det den nysgerrige vædder. Hvis du hører et træ mjave, så kig op. Vædderkatten sidder i toppen hvor vædderen hører hjemme. Oppe øverst, i top, nummer et!

 

Kommer godt ud af det med: tvillingerne, vandbæreren, løven, skytten, vægten.

Forår
item1a1a1a1a1a1a1a
Til toppen af
blomsttopsiamis
Til toppen af