glaslodret2

Originalteksten på engelsk kan findes på Chuwy's hjemmeside og er oversat af Ann Rudbeck med hans tilladelse.

jomfru2
loeve2
Ann 2006
krebs2
Ann 2006
Ann 2006

Jomfruen

 

Planet: Merkur ---- 23 august - 22 september

 

Du kan altid kende jomfrukatte på de hvide handsker de har på - eller i hvert fald opfører de sig som om de har hvide handsker på - og på den søde duft fra deres hoveder.

Yndefulde, charmerende jomfrukatte. Beskedne, stille og renlige jomfrukatte. Propre, næsten sippede jomfrukatte "rydder op" i resterne på alles tallerkener. Sarte jomfrukatte graver næsten hul gennem kattebakken for at være sikker på, at alt er økologisk tildækket.

Selv om disse katte egentlig er enspændere, vasker de andre katte i deres nærhed (af og til mod hårene). Jomfrukattene er som regel dem, der slikker dine fingre, især efter du har kommet håndcreme på. De perfektionistiske jomfrukatte laver manicure og pedicure på deres poter til kløerne er så skarpe at de laver hul på dine lår.

Styret af den vingefodede Merkur går hunkattene fra dette tegn så elegant som på høje hæle. Hannerne synes at glide over jorden. Jomfrukatte er altid på farten. De finder altid nye behagelige steder, som andre katte så overtager, men jomfrukattene er aldrig frustrerede. De har en aura af ro over sig. Se ind i en jomfrukats forbløffende klare, dybe, blide øjne og du slapper øjeblikkelig af. Er det ikke bare nok til at få én til at spinde?

Kommer godt ud af det med: stenbukken, fiskene, tyren, krebsen, skorpionen

Løven

 

Planet: Solen ---- 23 juli - 22 august

 

Løven er anderledes. Løven vil lægges mærke til. Løven er altid på scenen. Løven stråler, styret af solen.

Løven er varm, kærlig, hengiven, lige til at elske - når den har lyst. Ellers kan den være ustadig, egoistisk og højrøstet.

Løven har ikke brug for nogen, men vil gerne bemærkes af alle. Løven kan ikke lide at dele noget med andre - hverken en tallerken, en kasse - eller et rum. Løven er stjernen! Den vil have sin egen tallerken, sin egen kasse, sit eget værelse!

En løvekat kan slikke dine øjenlåg kærligt om morgenen for at vække dig, for derefter at slå en pote ud efter dig - med kløerne ude - fra sit udkigssted, når du går forbi. Løvekatte anbringer sig i de mest mærkelige stillinger, hvad enten de er vågne eller sover. Hvem ved, hvornår der kommer én forbi med et kamera?

Løver er gode alenekatte. De kan lide at have spotlightet og scenen for sig selv. De vil have din kærlighed for sig selv og vil gengælde den i rigt mål - især når du er fordybet i at læse eller arbejde. En løve vil aldrig skuffe dig eller kede dig med sin evigt foranderlige teatralske personlighed. Løvekatte er sandsynligvis de eneste dyr du kan klappe højlydt af uden de gemmer sig. Snarere vil løven give et ekstranummer.

Kommer godt ud af det med: skytten, vædderen, tvillingerne, vægten, vandbæreren

Krebsen

 

Planet: Månen ---- 21 juni - 22 juli

 

Hjemme er hvor hjertet bor - og der vil du altid finde din krebsekat. Faktisk vil det tit være sådan, at hvis ikke den sover på dit hovede om natten så vil den ligge puttet ind til dit hjerte - og snorke. For på trods af deres søde ansigter hvæser og snorker krebsekatte højt når de sover - og månebørn elsker at sove.

Krebses katte elsker at stille spørgsmål - oftest i et langtrukket miaooouv, som kan ende i et gab. Men de får deres mening igennem, for de fortsætter med at spørge til du svarer - og det ender altid med at du gør det.

Selv om deres tegn er en krabbe, er disse katte alt andet end hårde og bidende. De er bløde, kærlige og milde af sind, men har en tendens til at være frygtsomme. Det eneste "krabbeagtige" ved dem er at de ofte hænger fast med kløerne i netdøre, tæpper eller dit tøj; og som med krabbekløer må man fjerne dem meget forsigtigt. Men krebsekatten beklager sig aldrig og er meget tålmodig. Den vil altid vente til du er næsten færdig med at spise før den "befamler" din tallerken.

En krebsekat følger dig gennem huset som en magnet. Hvis dine telefonregninger er høje er det sandsynligvis fordi du har en krebsekat, der hopper op på dit skød når den hører du ringer op, for derefter at lægge sig ned og spinde. Hvilken katteelsker kan nænne at forstyrre?

Kommer godt ud af det med: skorpion, fisk, tyr, jomfru, stenbuk

Sommer
item1a1a1a1a1a1a1a
Til toppen af
blomsttopsiamis
Til toppen af