glaslodret2

Originalteksten på engelsk kan findes på Chuwy's hjemmeside og er oversat af Ann Rudbeck med hans tilladelse.

fisk2
Ann 2006

Fiskene

 

Planet: Neptun ---- 19 februar - 20 marts

 

Som fiskene i deres tegn bevæger fiskenes kat sig med en flydende elegance, glider ind og ud omkring dine ankler, stille frem og tilbage på poter, der ikke synes at røre gulvet, så flydende er dens gang.

Blide fiskekat, sky fiskekat, følsomme fiskekat. Og følelsesfulde fiskekat. Styret af planeten Neptun spinder fiskekatten med tårer af fryd i de halvtlukkede øjne når den bliver klappet, aet eller børstet.

Stol på at den medfølende fiskekat altid er der, når du er trist. Fiskekatten vil se dig i øjnene uden af blinke og uden at røre en pote lytte, lytte, lytte. En lang snak med din deltagende fiskekat er bedre end en psykologsamtale.

Måske er det grunden til at fiskekattene med de store hjerter også har en tendens til at have store ører. Så de bedre kan høre dig.

Selv om fiskekattene har en uovertruffen hukommelse er de ofte stille. De praktiserer et "uægte" miav - hvor de åbner og lukker munden uden lyd. De siger aldrig alt hvad de ved. Dine dybeste hemmeligheder er sikre hos en fiskekat. Som sonarlyde i havet er fiskekatten stillet ind på deres omgivelsers vibrationer. Disse synske fiskekatte ved altid hvornår du er på vej hjem. De rejser sig fra dyb søvn og går til hoveddøren længe før du sætter nøglen i døren. Fiskene ved... men de fortæller det aldrig.

 

Kommer godt ud af det med: skorpionen, jomfruen, stenbukken, tyren, krebsen

vandbaerer2
Ann 2006

Vandbæreren

 

Planet: Uranus ---- 20 januar - 18 februar

 

Hvem er det hvis lådne, muntre hoved er lagt på sned, så den kan drikke vand direkte af vandhanen? Det må være den opfindsomme vandbærerkat. Ikke kun fordi vandbæreren er dens symbol, men også fordi dette tegn står for genialitet. Over 70% af de opførte i "Hall of Fame" har vandbæreren som fødselstegn eller ascendant.

Men hvis du bor sammen med en vandbærerkat kommer det sikkert ikke som en overraskelse. Din kat har sikkert fundet ud af hvordan man vipper med madskålen med poten (pop-pop-pop) når man er sulten. Eller hvordan man betjener sig selv ved køkkenbordet, hvis du har for travlt. Din vandbærerkat kan sikkert skifte kanal ved at flytte sig på fjernbetjeningen. Og den ved sikkert hvordan man spiller bongotromme på din soveværelsesdør - ved daggry.

Genier, men venlige genier.

Vandbærerkatte er ofte dem andre katte putter sig ind til. En vandbærer er en loyal ven. Godmodige vandbærerkat. Livlige og intelligente vandbærerkat. Astrologisk bringer vandbærerens tegn held. Mens resten af verden venter på vandbærerens tidsalder, er du måske så heldig allerede at leve i den, med din egen berømte vandbærerkat.

 

Kommer godt ud af det med: tvillingerne, løven, skytten, vædderen, vægten

stenbuk2

Stenbukken

 

Planet: Saturn ---- 22 december - 19 januar

 

Skulle du tage dén killing? Den dér stille, lidt vemodigt udseende, skrøbelige, med våd næse? Ja, tag netop den killing med hjem! Den skrøbelige killing er sikkert en stenbuk og du vil blive belønnet med mange, mange års glæde, for stenbukken er dyrekredsens tegn for langt liv.

Den stædige buk dukker hovedet og fortsætter gennem årene, som Saturns ubrudte ringe fortsætter den videre og videre. Tænk bare! En vedholdende, loyal, hengiven ledsager i mange år frem. Og rask. Ingen dyrlægeregninger med en stenbukkat. Den skravlede killing vokser til en robust voksen kat. Stabil, pålidelig. Du vil aldrig hør lyden af en afvisning - bump, bump - som når andre katte hopper ned fra dit skød eller din seng. Stenbukkatten, den stædige ged, trofast og urokkelig, vil altid stå ved din side.

Hvis du har en seniorkat, en der stadig kan huske da man brugte iturevet avispapir i kattebakken og som stadig ikke kan vænne sig til det nye grus (det sætter sig mellem tæerne) - så skulle du måske bestille noget avispapir - strimlet - til din stenbukkekats fødselsdag. For at mindes gamle dage.

 

Kommer godt ud af det med: tyren, jomfruen, krebsen, fiskene, skorpionen

Ann 2006
Vinter
item1a1a1a1a1a1a1a
Til toppen af
blomsttopsiamis
Til toppen af