glaslodret2
Hvem er Ann?
skovgazebo64
flodbred34

Jeg havde egentlig tænkt, at kattenes side skulle være netop det - deres side.

Men efterhånden har jeg skiftet mening, for måske en enkelt her og der gerne vil vide, hvem der står bag skriverierne. Mit navn står jo på sitets forside, men alligevel.

Okay.. jeg hedder Ann og er uddannet til sygepleje for en masse år siden. Jeg nåede at arbejde med både psykisk og fysisk syge i 26 år på hospital og plejehjem, før mit helbred gav efter, selv om jeg kæmpede imod i årevis. Det er et knaldhårdt job, både fysisk og psykisk, men også givende og afvekslende. Idag er jeg desværre førtidspensionist, men jeg er stadig interesseret i sundhed og sygdom og medicin. Min mand er uddannet og arbejder i et tilsvarende erhverv, så også derigennem har jeg stadig en smule tilknytning.

Katte kom ind i mit liv med Donna & Ditte i 1996. Jeg har altid elsket katte " på afstand", men har ikke tidligere haft mulighed for at holde kæledyr. Da jeg endelig fik muligheden for snart at få kat selv, gav jeg mig til at læse bøger om mine nye venner, og opdagede snart, at jeg kunne bruge min viden om sygdom og fysiologi på kattene. Der er mange ligheder mellem pattedyr, viser det sig. Der er dog også en del vigtige forskelle, så man kan ikke bare "oversætte" alting - men det bliver det bare mere spændende af :-)

Bøger om adfærd der omhandler kattenes psykologi, er også meget, meget spændende.

Jeg færdes på flere kattefora under navnet Ann R, hvor jeg lærer af andre katteejeres erfaringer, og jeg deltager i arbejdet på siden Kattehandel.dk

En anden passion - hvilket min hjemmeside nok viser ;-) er min hobby med at lege med computerens grafikprogrammer. Jeg er 100% selvlært, så der er masser af ting jeg ikke kan, men jeg morer mig vældig med det jeg har lært og med at lære mere. Seneste raptus er 3D grafik, hvor jeg kun har kradset i overfladen. Men hvor er det skægt at kunne lave hele malerier - uden at kunne tegne det mindste.

Her er et par eksempler, der ikke har med katte at gøre. ;-)

Brugte programmer er: Poser 7, Vue 7 infinite, Photoshop CS3, Corel Painter x.

theyard2
item1a1a1a1a1a1a1a
Til toppen af
blomsttopsiamis
Ann's 3d billedgalleri
Til toppen af